Voorbeschouwing

< Terug naar voorbeschouwingen

Clubs volop in voorbereiding


Gepubliceerd op 21-08-2017 13:23

Clubs volop in voorbereiding

REGIO - De clubs uit 3C Oost zijn begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zo nemen VV Oene en Elburger sc deel aan de Veluwe Cup en strijden VV Hattem, sv Hatto-Heim en WZC Wapenveld vanaf morgen, dinsdag 22 augustus, om de eer voor de Bultman-Hartholt trofee.

Elburger sc komt in de voorbereiding wat moeilijk op gang, zo lijkt het. De ploeg van coach Remon van Schoonhoven verloor me 1-2 van VV Oene en maakte in de laatste minuut gelijk tegen DSV ’61. VV Oene verloor zijn tweede wedstrijd in de Veluwe Cup tegen tweedeklasser Owios. De Oenenaren verloren met 3-1. De twee andere deelnemende ploegen zijn vierdeklasser sv ’t Harde, vorig jaar nog uitkomend in 3C Oost, en derdeklasser (3B)VIOS Vaassen.

Sv Hatto-Heim walste in de eerste wedstrijd van het seizoen over vierdeklasser Wijthmen heen. De ploeg van coach Erwin Brem won met 8-0, na een 6-0 ruststand. Morgenavond, dinsdag 22 augustus, bindt sv Hatto-Heim de strijd aan tegen buurman VV Hattem in het kader van het Bultman-Hartholt toernooi. De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van sv Hatto-Heim en begint om 19.30 uur.

Het jaarlijks terugkerende toernooi wordt georganiseerd door sv Hatto-Heim en WZC Wapenveld. Ten tijde van de stadsderby wordt op sportpark Monnikenbos, op het veld van WZC, de wedstrijd gespeeld tussen de thuisclub en CSV ’28.

Op 24 augustus speelt in WZC ’s Heerenbroek tegen Staphorst 2. In Hattem wordt dan om 19.30 uur de wedstrijd gespeeld tussen Noord Veluwe Boys en sc Overwetering. Zaterdag 26 augustus zijn de finales. De locaties en invullingen worden ingevuld na de eerste wedstrijden. De finalewedstrijden beginnen vanaf 14.00 uur. De wedstrijden duren 2x 25 minuten.

Heeft u ook uitslagen van uw vereniging uit 3C Oost? Mail dat naar wilfred@uitgeverij-jupijn.nl. Hier kunt u ook terecht voor sponsormogelijkheden op 3coost.nl. Denk hierbij onder andere aan het worden van de wedstrijdsponsor en het adverteren in de Voetbaklrant die wij later dit jaar gaan uitbrengen en die aandacht schenkt aan de clubs uit 3C en 4C Oost.

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem