Voorbeschouwing

< Terug naar voorbeschouwingen

PEC Zwolle oefent in Hattem


Gepubliceerd op 17-07-2017 08:45

PEC Zwolle oefent in Hattem

HATTEM - Vrijdag 21 juli oefent PEC Zwolle in Hattem tegen Gençlerbirliği SK, de nummer 8 van de Turkse competitie. “Het is een mooie traditie aan het worden dat de Zwollenaren hun buitenlandse tegenstanders graag op de fantastische grasmat van vv Hattem ontvangen. Net als enkele jaren geleden -toen Mersin te gast was- rekent de club weer op een gezellige zomeravond sfeer door de komst van vele Turkse Nederlanders”, aldus VV Hattem.

PEC Zwolle versterkte zich na een ietwat tegenvallend seizoen met Diedrik Boer, Piotr Parzyszek, Dico Koppers, Erik Bakker en Younes Namli. Verder valt natuurlijk de naam van oud-international John van t Schip op die na een avontuur in Australië aan zijn eerste weken als hoofdtrainer bij PEC Zwolle is begonnen.

Gençlerbirliği is wellicht wat minder bekend, maar dat gaat zeker veranderen nu de club oud-Feyenoorder Elvis Manu heeft aangekocht. Gençlerbirliği komt uit Ankara en is één van de oudste clubs uit Turkije. De voetbalclub heeft zich in de loop der jaren bewezen als een degelijke subtopper in de Süper Lig. Aanvang wedstrijd: vrijdag 21 juli om 19.00 uur. De kassa is geopend vanaf 17.30 uur. De entreeprijs bedraagt 10 euro voor volwassenen en 7.50 euro voor kinderen tot en met 14 jaar.

 

Realisatie: Rietberg Webdesign Hattem